FOR NEW BORN

Mommies? Any suggest what essentials needs we buy to our new born for my hospital bag...

2 Các câu trả lời

1. Mga damit ni baby ~ clothes (tie sides), pwedeng bumili ka ng sleeveless, may half sleeve at fullsleeve ~pajamas ~bonnet, mittens and booties ~baby blankets or swaddles ~go home clothes (optional) 2. Diapers 3. Alcohol 4. Wet wipes or bulak na lang

Google mo momsh. Andun ung mga complete set para sa hospital Bag. Goodluck