Blood spotting atau keputihan yg kotor?

Hi mommies. Sorry post gambar agak kurang menyenangkan.. kalau macamni spotting ke?

Blood spotting atau keputihan yg kotor?
5 Các câu trả lời

mcm spotting, awl tahun hari tu akk spotting, hari ke 5 tu demam, pergi klinik n scan skali sbb spotting makin byk. Masa tu baru 8 minggu. Bila doc scan, doc cakap tak nampak jantung, sepatutnya dh boleh nmpk jantung. Esoknya subuh2 hari bleeding, pergi hospital untuk D&C. If adik continuos spotting, better pergi klinik n check. Semoga Allah permudahkan segala urusan.

2y trước

I see… aamiinn thank you kak, semoga urusan akak dipermudahkan juga 🤲🏻 spotting hari berlainan, dalam 3 kali. Tapi takde sakit pula.

spotting sis, sy pernah dr bleeding fresh blood..pergi kat swasta doc kata threatened miscarriage, tapi scan alhamdulillah heartbeat ada, so kena makan duphaston..dlm seminggu macamtu keluar spotting mcm sis..

Sama la macam saya. Kdg pakai pad xlekat pun kalau kencing je kluaq laa, kadang kencing tu kluaq sekali darah warna koko menitis tu. 19hb ni bru jmpa pakar

1y trước

hi sis awak pregnant ke ? lepastu ada check? then apa jadi ya? sebb saya tgh alaminya . spotting mcm tu lepastu upt negative.

mcm spotting sis.. sy pn wrne cmni jgk

awak minggu ke berapa skrg?

2y trước

Biasanya kalau mnggu ke 9 ini spotting sis..kena cepat2 pergi cekup di klinik atau terus pegi emergency.. sbb spotting utk ibu mengandung ini ada dua keadaan, salah satu implantation bleeding ini tidak bahaya akan berlaku dalam 2 hari shja dan sedikit tompokan kecil, kedua amaran keguguran kena cepat2 dptkn rawatan dr ye..jgn tangguh tau🤗 sy doakan baby awak baik2 saja..kurangkan pergerakan, bykkan berehat ya..