Keputihan berketul

Hi mommies, sorry kalau gambar ni tak selesa dipandang tapi saya nk tanya normal ke keputihan berketul macam ni? Sblm ni pekat je takde berketul... Tapi takde bau Next appointment lagi 2 minggu #ingintahu #seriusnanya #firstmom

Keputihan berketul
2 Các câu trả lời

cuci dengan air garam larutkan dengan air suam… korek2 sambil basuh pakai air garam tu biar kuman mati. tak normal la keputihan mcm tu takut ada gbs. Saya tak teruk mcm tu pun tapi ada jangkitan gbs. So hari2 saya cuci pakai air garam

2y trước

contoh kalau air 1 baldi garam 4@5 sudu ke sis? saya baru 24 weeks...

saya x teruk mcm ni tpi saya punya mcm ni cuma sikit2 je berketul. cuci lah dngn apa pun tetap gatal n kluar. last sekali saya bgtau nurse, dia bg ubt insert 3hri ni xkeluar berketul tpi keluar mcm air xde bau atau wrna.