Susu badan

Hi mommies smua,bole share tak utk tmbhkn susu badan..anak pertama merasa smpai sebulan lebih je...hrap anak kedua ni,merasa la breastfeeding lama skit..

1 Trả lời

hii mommy... mommy ada ig? mommy try follow pakar lactating yg saya share ni.. byk ilmu kita blh dpt dari dia.. ms sy dlu sy pn belajar dr apa dia ajar.. alhamdulillah dpt susukn ank smpai ank umo 2 tahun.. ni ig nya.. nama noor fazila serta nadmasrom very recomended 👍🏻👍🏻

3y trước

moga apa sy share ni dpt membantu mommy dlm journey pnyusuan ank yg ekslusif.. mg dpmudahkan segalanya .aamiin..