bleeding 6w5d

hi mommies . smlm sya kluar bleeding coklat tak bnyk dan tak sikit juga. perut tk de rasa sakit. actually ni second baby sya. harini sya nk pegi hospital untuk check. ada mommies yg pernah mengalami hal yg sama? boleh kongsi 😊#pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

saya pernah sis...pregnant skrg ni...tapi bila pegi cek xda apa sebab perut tak sakit...

2y trước

sya dh 3 hari dekat wad skrg ni . scan kantung dan bby tak nmpak juga. takut luar rahim je . doakan sya ye dear. buat masa skrg drh dh berhenti kluar . sakit perut tkde juga cuma mlm 16hb kluar ketulan drh tpi misi ckp bukan bby. mybe drh beku lepas kena tvs ,mulut ituk dn kena seluk tu