Bersalin di GH penang

Hi mommies, sini ada tak yang bersalin di GH penang? Boleh kongsikan pengalaman? Saya EDD 23/4, nak tahu prosedur mcm mana ja bersalin di GH ni

3 Các câu trả lời

Alhamdulillah bersalin 28/3, anak dah masuk 3 bulan lebih dah, masuk GH penang bgi saya sgt okay😁 masa kt labour room suami takleh teman tapi cuma ada saya dan Dr bidan saja, Dr tu sgt baek n mmbantu, 3x teran anak dh kluar, masa nak jahit luka pon lembut ja Dr tu buat and dia akan bgtau bila part rasa sakit tu at least dah stand by mental utk nak tahan skit tp bgi saya tak sakit sbb dah lega baby dh kluar😅 masa layan contraction pon saya masuk wad bersalin block D, dpt nurse yg sgt baek, masa tgh contraction kol 3am tu dia tolong dtg urut2 blkg smbil selawat dkt saya time tu mmg rasa nak suami ja dtg peluk tp suami blh dtg masa melawat ja huhu, alhamdulillah tk lama subuh tu dah beranak

saya edd 21/4 plan bersalin GH penang jugaaa. siapa ada experience share ye. saya follow hehe

1y trước

dh bsalin ke..share la pglmn

share la pglmn