antenatal class

Hi mommies. Siapa2 tau kelas antenatal sekitar selangor? Boleh share tak

2 Các câu trả lời

Andorra sis..kalau daftar bersalin kat sana RM100 untuk suami isteri. Topik dia best and berguna sangat..makanan pun sedap-sedap dari Masterchef Zubir..hehe 😍 More details ➡ https://simplynoorul.com/pengalaman-join-kelas-antenatal-andorra-kenapa-berbaloi-untuk-pergi/

5y trước

Welcome 😘

Hospital andorra selalu jugak buat kelas antenatal..blh follow fb page andorra utk pape update dr mereka

5y trước

Blh sis xde masalah pn..cuma klau bersalin kt sana, ada diskaun, klau xbersalin sana, bayar harga normal