Hospital bag

Hi mommies. Siapa yg due awal bulan 9? Dah start prepare ka bag hospital mommy and baby? Saya dah 31minggu. Risau pulak nak jalan2 balik kampung kerap tapi bag tak siapkan lagi.

20 Các câu trả lời

Saya dah 32 minggu 😁 belum prepare apa2 lagi ni. Tu la masih fikir lagi beli ke belum

Same✋ …alhamdulillah da prepare siap2…smoga kita smua dipermudahkan 🤲🫶

saya masuk 31 week dah prepare sikit-sikit mana yang perlu je. risau apa-apa jadi

2mo trước

Banyak tak baju newborn? Saya tak tahu nak beli banyak mana

belum buat apa apa lagi persiapan ke hospital kerana tak berapa sihat

2mo trước

Semoga mommy and baby sihat. Amin.

sy due 02/09. barang kita dah siap. barang anak belum lagi 😅

Sy pon 31w. Belom siap lg bag hosptl. Slow slow juga nk simpan

hehe saya dh siap pack dan stndby dalam kereta 😅 .

2mo trước

Seronoknya dah standby semua. Tak risau dah nak jalan2 mana kan.

Barang semua dah sedia, cuma tak masuk bag je lagi

2mo trước

Mommy prepare bag hospital mommy baby asing ka sekali?

dah siap...sbb nurse dah suruh prepare....

2mo trước

Betul2. Nurse pun dah suruh standby bag. Kalau ada tanda2 terus pergi hospital katanya.

belum siap lagi, baru basuh je..

2mo trước

Sama la. Tak siap lagi. Baju tak sampai lg semua. Tp nurse dah suruh siap2 bag