Due 6/11/2020

Hi mommies, siapa kat sini due 6/11? Lagi dua minggu je nak bersalin, semua dah ready ke? Nervous tak? Atau relax jer? #firstbaby #1stimemom 🥰🥺

33 Các câu trả lời

Saya 5/11 tp harap baby keluar awl dari due date & harap x overdue.. Baby 1st.. Nervous excited semua ade.. Alhamdulillah barang semua da ready.. Saya doakan semua ibu² yang nak b'salin dipermudahkan.. Aamiin..

Relax2 je. Bykkan berjalan. Anak saya lahir 6/11/2017 xsmpi 5 min dlm LR. Si ayah pun x sempat tgk. Sehari sblm tu sempat lagi jalan2 pasar pagi Greenwood top up groceries...haha

Sy 1/11. Anak first. Nevesnya hanya tuhan yg tahu. Hari2 terjaga drp tdo terfikir2 adakah ini harinya. Huhu. Skrg dh start sakit bhgian pinggul. Harap2 keluar tepat masanya.

saya first due 6/11 skrg tukar 24/10 tapi xda rasa nak beranak lagi ni. padahal dah ready mental fizikal dah kalau dah 40week lebihxkeluar kena g hospital la, 😢

Sy pun macam2 rasa, skrg kt miss V rasa cucuk2 je mgkin rmbut baby kut, kepala pun dh btul2 kt bawah dh hehe.. Moga untuk kita semua Allah permudahkan ya. Aamiin.

sy due 25.11 tp kena serah diri 5.11 sbb pernah bersalin awal 36week anak no.3 n pernh lahir luar rahim ..brg semua x kemas lg..ermmm minggu ni br nk siap2 kemas

sy due date 16/11 . lg 2weeks baru Doctor nk scan. xtau lah kena serah diri awal ke tak nanti. takde gdm tp ade jangkitan fungus kt miss V and baby besar 2weeks.

4y trước

semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua . nervous tp tak sabar nk tgk baby. sis NrlAin bersalin nti kt mana?

sy due 6/11. skrg dah start sakit kt miss V n pinggang. Tp ni 2 hari sekali kena pergi KK, check BP sbb berat naik 2 kg dlm masa seminggu. risau pulak🤦

4y trước

sama la dgn saya.. dlm smnggu boley naik berat bdn..then doc sruh mnum air gula.. mcm xde kena mengena je kenaikan berat bdn dgn air gula... 😅

Sy due 21/11...tp kene serah diri awal kat hosp... 6/11 kene serah diri... Sbb gdm on diet n darah tggi... 🤭 🤭 🤭

Saya 16/11, tapi harap sangat baby keluar before date ni. Sebab ada gdm on dc kan so harap sgt x overdue. Xmo induce😣

4y trước

gdm ne apa sis