Indius belon?

Hi mommies ✨ Siapa dekat sini pernah kene indius belon? Boleh share pengalaman tak sebab saya first time dengar and akan kene ?.

2 Các câu trả lời

Saya. Xd rasa ape pn. Biasa je. Hehe. Tp xtau la kalau sis rasa mcm mana nnti. Tuk bantu bukaan cm. Tp bila ada benda tu rasa xselesa la sbb ada somethinh kt bawah tu. Nk jalan pn x selesa. Duduk lg la. 😁

Sy pernah... Induce ubat and belon... Sy induce belon mse dlm labour room... Mse tu dh bukak 5 cm... Masuk kejap pas tu terkeluar.. X rasa apa pun... Rse cm bawah tu penuh je