TerMakan jamu masa pregnant

Hi mommies. Siapa ada pengalaman makan jamu masa pregnant. Jamu tu sebenarnya tk boleh makan time pregnant, tapi masa saya pregnant tu saya mmg tak tahu saya tengah pregnant. And hari hari jugak makan jamu. Memang tak expect pregnant. Sebab period mmg tintong. Saya makan jamu brand NENDA. Takpa ke ye? Risau nya saya keadaan baby saya.. :(

2 Các câu trả lời

xpe benda dh xtau kan bukan kita sengaja. doa ja baik2

11mo trước

btul.. doa yg baik2 smoga awk n baby sht aamiin..

pergi la scan tengok. InshaAllah takde apa2

11mo trước

Baru lepas scan semalam. Baru 8 week. Saya takut ada abnormal kt baby. Since jamu mmg tk boleh makan time preggy. Nak tunggu details scan lambat lagi.