Hospital An Nur Bangi

Hi mommies! Sesiapa yg pernah buat monthly checkup & delivery dkt hosp annur bangi, boleh share anggaran kos monthly checkup & delivery tak? Annur ada hidden charges ke? And boleh tlg recommend doktor mana yg ok jgk? Share pengalaman pn dialukan ☺️#firsttimemom #firstmom #5weekspregnant

1 Trả lời

Saya baru bersalin an nur last week. Saya tak ingat exact bill checkup sebab resit dekat rumah & saya tengah pantang tempat lain sekarang ni. Tapi ni anggaran je tau. 1st visit: rm270 tak termasuk ubat 2nd & nextnext visit: rm210/checkup tak termasuk ubat Min compulsory visit kena 3 kali untuk package bersalin. Wajib at least 1x after 36weeks. Delivery annur saya amik single bed. & sebabkan saya bersalin after office hour, base rate yang saya kena rm3999. Lepastu saya ada amik extra night dekat annur. & - consultation charges & lainlain semua tu total bill bersalin saya rm5.4k. Bersalin normal svd Saya bersalin & checkup dengan dr yulianty. Dr yang sangat fun & gentle birth. Dia tunggu readiness baby & tak paksa. Boleh call an nur jugak untuk tau lebih details. Sebab different delivery different case & rate.