Ketebalan belakang leher semasa detail scan

Hi mommies! Sesiapa ada pengalaman ke bila buat detail scan, doc detect ketebalan leher belakang? Doc mintak sy refer pakar sbb takut baby syndrome. Sy risau sgt. Pls help anyone share pengalaman? Sy 22 weeks. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

nt scan detect mase 11-13w je tulang hdung okx ? https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

Sy scan masa 22 weeks. Doc cakap nose bone semua okay. Size kepala pun okay. Awk kena jugak ke?

Hi, boleh tahu update tentang baby? Sekarang baby macam mana ya?

2y trước

Hiii latest scan masa 30 weeks doc pakar tak cek dah ketebalan leher sbb dia cakap tu bukan satu penanda dia syndrome. Sbb baby dah pandai gerak apa semua. Kalau nak tgk ketebalan leher semua tu buat NT scan masa 13 weeks mcm tu. Kenapa awk?