KANTUNG TAK NAMPAK

hello mommies, sepatutnya harini masuk 5weeks 2 day kandungan. pergi klinik nak scan sahkan kehamilan tapi kantung tak nampak lagi, sobsob. adakah normal 🥲 risau sangat

KANTUNG TAK NAMPAK
3 Các câu trả lời

awal lagi sis..kdg ikut badan juga masa ni nmpak dinding rahim mnebal ada yg 6mggu keats bru nmpak kntung, seelok nya 7-9 weeks keats ya bru nmpak yolk sac tu

Saya pun pi scan masa 5 minggu 4 hari tapi tak nampak lagi jugak. Orang bagitau saya biasa 8 minggu baru pi scan.

awal.kena check 8mggu ke atas...if sakit or bleeding cpt2 pgi check.slagi xsakit or bleeding tggu 8mgu