Boleh atau Tidak?

Hi mommies semua🤗 Min selalu nampak ramai mommies tertanya-tanya soalan di bawah ni sama ada mereka boleh atau tidak minum air kelapa sepanjang kehamilan 😧😞😰 Mommies yang lain rasa macam mana ya?🤔 Apa kata kita bantu jawab persoalan ini dengan kongsikan pandangan/pendapat masing-masing di ruangan komen bawah ini ya! #bincangTAP

Boleh atau Tidak?
99 Các câu trả lời

boleh je minum air kelapa muda dri awal pregnant sampai due....

4y trước

Ye ke puan? Terima kasih kerana berkongsi pendapat🥰

Boleh. Tapi saya pon start consume selalu masa trimester ketiga

4y trước

Puan minum setiap hari ke dulu ya?

Start 7 bulan ke atas dah bole mnum dgn kerap dah

Saya mmg pngemar air kelapa ok je kandungan sya

start 1trimester sampai la skrg sya minum ..

Boleh jer minum.. elok untuk kulit baby

Boleh jee. Sy sllu minum tp tanpa gula lahh

4y trước

Betul. Waktu mengandung ni kena kurangkan minum air gula puan ☺️

Blh tapi masa 7-8 bulan mcm tu

Saya minum je dari awal hamil

2nd trimester br berani minum