Baby 2 Bulan berkahak

Hi mommies semua..boleh suggest Cara nak.bagi hilang kahak anak 2 bulan?#seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Nak senang pergi clinic minta doctor neb. Nanti keluar kahak dia. Mak mertua saya dulu suruh potong bawang merah dan letak di sekeliling rumah. Menjadi jugak. Satu lagi, potong kentang nipis nipis. Letak kentang dekat tapak kaki anak, lepas tu pakai stoking. Biarkan semalaman. Esok bersihkan. InshaAllah anak akan kurang batuk dan kahak