KERAP BUANG AIR BESAR

Hi mommies semua, sye nk tnye normal ke kerap buang air besar setiap hari mesti membuang 2-3 kali tapi keluar nye sikit2 dan najis lembut kadang tu mcm cirit birit. Sye penat dah berulang ke tandas sehari smpai 2-3 kali and perut pon sakit mcm memulas. Nak dekat seminggu dah mcm ni, pemakanan sye sama je mcm biasa sye selalu mkn xde berubah pattern makan. Adakah bnda ni normal bila kandungan dah masuk 25weeks? Atau sye patut concern? Sbb bnda ni agak menganggu aktiviti harian sye😭#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sama 😭 tapi rasanya normal banyakan mkn buah jambu batu ok sis🥰