Pergerakan baby

Hi mommies semua. Selalunya berapa week akan rasa gerak baby? Sy da 17 week tapi belum rasa lagi. Kkdang risau jugak

13 Các câu trả lời

hihihihi anak saye aktif la kot sbb saye bru 15 week dh rse die gerak mcm tendangn kecil2 setiap 9 pagi..comel 😊

18 weeks sy dh rasa sikit cm meletup kcil dlm perut 20 weeks dh blh nmpk dri luar bila dy gerak atau tndng

4y trước

yaa tapa 😊

Kalau ank 1st mgkin lambat sikit. Sy pun dh 19 weeks. Tak tau nk beza baby bergerak dgn angin. 😂

samela sakit belah kiri juga dan da lewat 7ari. belum cek lg. takut kecewa

saya 20 week baru rasa tendang2 sikit. mmg biasa mcm tu sis

Depends org jgk...sy 23w bru rsa gerakan.

Sy 24weeks bru rsa bby kick.. First bby..

Paling awal 18w. Biasanya 20w ke atas.

saya 18week dah rasa dia gerak.

Biasanya kalu 1st baby 20w