Pregnant atau tidak?

Hi mommies semua. saya nak tanya soalan sikit. bulan ni saya lewat period 2minggu. minggu pertama lewat saya dah buat UPT test dan naik 2line mcm dlm gambar kat bawah. minggu kedua saya buat UPT test lagi guna clear blue mcm gmbr kat bawah. tiba2 ahad lepas saya period. hari pertama cuma keluar warna coklat je. 2nd day period mcm biase dan 3rd day period dah nak habis tinggal coklat2 je. hari keeempat habis dah period. persoalaannya, adakah sy pregnant ye? kenapa upt positif 2line tapi sy dtg period ye.. confius rasa 🥲

Pregnant atau tidak?
2 Các câu trả lời

boleh jadi kandungan tak menjadi. dah check upt semula lepas period?

2y trước

saya baru habis period pagi ni. malam nanti baru nk pegi klinik tggu husband balik keje. tak cek upt lagi sis harini. sbb alang2 nak pegi klinik. terus je scan kat sane kan.

cek lg upt masih 2 line tak

2y trước

dah cek sis. 1line je. takde rezeki sy. doakan sy ade rezeki pregnant ye lepasni 🤲🏻