Hormon or CP 😔

Last period 3/12/23. Dah 8hari lewat. Hari pertama lewat chek upt ada 2line tp 1line samar2. 2nd upt chek selepas 7hari lewat tapi cuma ada 1line. Harini keluar darah,mcm darah period tpi xbyk. Rasa down sbb ingat dah lekat 😌posibility chemical pregnancy atau mslh hormon? Edited : nov 2022 pernah chemical pregnancy,period regular 27-28hari tiap2 bln. TTC 7thn

2 Các câu trả lời

Sis jangan stress ye. Biasa kalau kita terlampau stress fikir pasal pregnancy hormon jadi xstabil sbb tu period pun jadi problem. Sy pun macam sis, tiap bulan rasa nk cek upt n berharap. Lepastu kecewa.

Chemical pregnancy tu.. brsbr la ya, sis cuba try vit d blckmores bli d frmsi , sesuai utk pmbntukn telur ovem dan sperm. Mkn lki bini hri ii.

9mo trước

*watson. Bkn frmsi