36w Semua posisi duduk tak selesa

Hi mommies semua, saya mengandung anak ke-3 tpi ini pengalaman baru. Perut ni besar sgt rasa padahal bukan twin, check doc cakap semua normal. Tpi beratnya rasa bawa perut ni, semua posisi duduk tak selesa. Xtau nak duduk mcm mna lagi, baring mengering je yg ok tpi tertido pula klu baring, bdan makin lemau rasa. Ada yg macam saya tak semua kedudukan xselesa?

1 Trả lời

Nk macam saya, tak sampai 10 minit, semua posisi duduk tak tahan sakit pinggang punggung.😅 Bertahan la