Cuaca panas

Hai , nak tnya klau time pregnant mmg cpt panas ke ? Cuaca skrg kan panas , tapi panas lain macam , nk buad kerja apa pon susaj...kadang rasa nak bebai ja panas sangat , berhaba berpeluh2... Mmg mcm tu ke ?

6 Các câu trả lời

normal sis.sy pun tgh alami now.masa awal2 tawu pregnant at first trimester.pstu now dah third trimster plak rasa smula pnasss ting3.pdhal hujan pstu mlm pun bahang je rasa.asek Mandi je sbb xthan panas.bru Mandi je dh brpeluh.🤣🤣tp xpela,ni lah prjalanan Kita sbgai ibu mgndung kn,sy enjoy je.lyn je.aslkan my bby nti lhir sihat smpurna semuanya lancar.aamiin❤️enjoy your pregnancy journey ok sis🌹

Hai. Masa hamil memang berpeluh lain macam. Nak² waktu malam. Jangan risau memang ibu hamil macam tu. Pastikan suhu bilik atau rumah sesuai ya kena pasang kipas atau aircond asalkan jangan panas sangat dan sejuk sangat

yer betul , saya pun kuat berpeluh walaupun malam dan ada kipas still berpeluh .. sekarang musim2 hujan orang sejuk saya pulak panas 🤣

betul lah...sy pun 34weeks ni,,,tiap mlm mandi...lpstu ngadap kipas je ..bru boleh tido....itu pun berpeluh²

sama lh kita , dh hjung2 ni panas lain macam tk thu la sehari brp kali mandi tp tetap berpeluh lps tu .

ye.. sye mlm tdo smpi bpeluh2..