Spotting ke?

Mommies semua, ni kira spotting yang kene check dgn doc ke? #FirstTimeMom #7week

Spotting ke?
1 Trả lời

Bnyaknya spotting awk, rasanya awk kne cepat2 pi hospitl/klinik check,klau Dr kata xde mslah boleh mtk ubat kuat rahim ..sy spotting wktu ggur hritu, lebih kurng mcm ni jgk..tp xbnyk sgt, sikit2 je..tpi berlarutan…awk ada buat kerja berat ke? Bdn penat or bnyk berjalan?..kalau ye, kena bnyakkan bedrest

4mo trước

saya takde buat keje berat sgt.. cuma hari ni byk pergerakan sikit.. tiba2 keluar spotting.. alhamdulillah baru jumpa doc.. doc ckp normal, dan baby pun okay.. doc pun ada bagi ubat kuat rahim jugak..doc tak bagi buat kerja, kena bedrest je and pantau discharge..