Rahim

Hello mommies semua. Nak tanya. Sy dah masuk 37weeks dan ini anak first kami. Normal ke rahim saya terasa sangat sakit dan sentiasa rasa kejang/tak selesa? Due date sy lagi 2 minggu, dan hampir setiap hari nak bangun dari tidur, sy akan bangun secara perlahan-lahan, dan bila brdiri, sy akan tarik nafas pun secara perlahan-lahan, baru sy mulakan langkah. Stiap langkah tu, membuatkan rahim sy terasa sgt sakit dan tak selesa. Normal ke ini semua mommies? #panicmood #sangatrisau

2 Các câu trả lời

Normal..Sy 36w, klau bgn dri tido mmg slow²..Tmbah skrg kaki dh sembab smpai nak pijak pon sakit..Kpla baby dh mula msuk ke laluan mmg akan terasa skit n sengal²..smoga dipermudahkan urusan kta nnti sis😊

5y trước

Sama²..😊

Normal sis.. semoga dipermudahkan urusan..

5y trước

Kalau normal, alhamdullilah. Terima kasih 👍🏻