Sakit gigi

Hi mommies semua, nak tanya sini ada sesiapa yang waktu hamil dia ada sakit gigi/gusi ke ? Ada pengalaman tak yang cabut atau apa2 rawatan melegakan sakit gigi tu. terima kasih mommies

1 Trả lời

Saya jumpa dentist.. Scalling, tampalan sikit di awal kehamilan. Lepas tu bulan terakhir kehamilan gusi kerap berdarah. Kata dentist, GDM memang gitu gusi berdarah. So, guna ubat gigi sesuai, kumur air garam. So, puan jumpa dentist untuk pemeriksaan dan consultation