Check-up pregnancy

Hi mommies semua! Nak tanya.. Boleh ke kita tumpang buat check up pregnancy walaupun di negeri yg berbeza dan guna buku merah yg sama? Cthnya, sy sebelum ni biasa follow up di Johor, tp next check-up kebetulan tarikh tu sy di sarawak.

2 Các câu trả lời

Boleh. Kena bgtw klinik kt jb yg awk nk klinik kt sini sekian² then kena inform awl sehari kt klinik yg nk g tu sbb lain klinik lain hr yg de ttpkan utk maternity check-up. Nnti de akn setup appointment utk awk. Klu bernasib baik dtg hr tu dpt lh check hr tu jgk.

5y trước

Ohh macam tu ye sis.ok baik.. terima kasih ye..

boleh..xde masalah..yg penting bawa buku pink tu n inform klinik di johor awk xdtg tarikh check up tu.

5y trước

Ok baik.. terima kasih ye sis..