Pregnant selepas operate buang fibroid

Hi mommies semua. Nak tanya ada tak sini pengalaman bersalin normal selepas operation buang fibroid? Ada masalah tak? Sebab doc. kata tak boleh bersalin normal risau risiko rahim pecah.. tapi kalau ada rezeki nak bersalin normal je huhu.. siapa ada pengalaman boleh share tak?? Thanks kn advance ❤️ #dueseptember #fibroid #preggymommy #seriusnanya

1 Trả lời

Saya tak pernah operation fibroid tp cyst + ectopic. Pun sama dah tak boleh bersalin normal doctor kata atas alasan yg sama. Saya redha tak pernah & takkan boleh rasa nikmat meneran. Tp demi anak, czer pun czer lah awak. Anak first pun czer sebab songsang 8 tahun lepas tapi semuanya Alhamdulillah okay. Anak second due 12/2023 ni doctor inform boleh pilih tarikh 2 weeks earlier