Tips naik hb selain sayur (xboleh telan sayur)

hi mommies semua. minta tips macam mana nk naikkan hb selain makan sayur sbb sy xboleh telan lansung sayur sejak pregnant. Hb sy 10.7 je. helpp2 ##firstmom #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

Ok la tu 10.7 tu. Saya pun 10.8 ja. Doktor kata ok hb ni tk rendah sgt. Cuma jgn stress sgt bab hb ni. Mkn ja apa apa pun. Saya mkn kerang, jambu batu, kismis, kurma. Tunggu je la Next appoinment ni hb mcm mana.

Mine works with kurma! 1/3 pieces every morning. Kismis pun boleh. Try la. Who knows kan?! InsyaAllah

4t trước

okay thankyou mommy🥰 nanti sy cuba…

Jambu batu Delima Hati ayam Daging Kerang Dengan izin allah .

Jambu batu boleh. Kekacang pun boleh

4t trước

ok mommy, innshaAllah sy cuba🥰

Mkn buah jambu batu

4t trước

Sy mkn hari2😅lepastu mkn jus mamariam & goreng hati ayam