On antibiotik

Mommies semua, kalau lepas bersalin. Anak kena on antibiotik sbb ibu ada gbs masa mengandung. Biasa ambik masa berapa lama kena on antibiotik?#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

situasi sama mcm saya. baby terus warded 7 jam selepas lahir sbb sel darah putih tinggi. warded 5 hari, discaj slps ujian darah kedua dan suntikan antibiotik terakhir. ibu sorang2 je tanpa baby sementara tggu diri sendiri discaj, sedih. huhu. tiap hari lawat baby dan bagi susu pam.