Vaksin pada usia kandungan 13minggu

Hello mommies semua. Harap sihat2 belaka. Saya dapat date vaksin pada usia kandungan 13minggu + 4 hari minggu depan. Perlukah saya pergi atau cancel buat masa ini? Mohon bantuan pengalaman ibu2 yang dah pergi vaksin. Kalau ikut guideline kene vaksin dalam lingkungan 14minggu-30minggu. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Pergi je. Skrg yg seawal 12 minggu dah boleh terima vaksin, tp sebenarnya vaksin lebih awal dari tu pun tak mendatangkan mudarat. Lebih awal dpt vaksin lebih bagus. Guideline 14-30 minggu tu lama punya, tk pasti ni soalan lama ke apa sbb TAP ni tunjuk last answered bila je

pergije