Susu Untuk Orang Tak Minum Susu

Hi mommies semua. Boleh suggest tak susu apa yang sedap dan tak berbau hanyir? Sebab saya jenis takminum susu putih langsung. Susu berperisa boleh tapi kene make sure tak hanyir. Ni dah pregnant 5weeks. Takut baby dan saya takcukup kalsium.

2 Các câu trả lời

Sy pon x minum susu. Sy blh minum HL biasa dengan low fat ja. Tu pon tahan nafas ada ketika 😂😂 nak x nak kene minum la

Blh je minum susu strawberi ke coklat ke.. pape jenama yg sis blh telan