Morning sickness

Hello mommies.. Selalunya morning sickness ni akan hilang pada minggu keberapa kandungan sebab morning sickness saya teruk sangat sekarang.. Boleh minta pendapat korang tak.???

23 Các câu trả lời

Tengok pada orang jgek. Saya dari awal smpai lah skrg nak msuk 21 week still morning sickness🤦‍♀️

Dia ikut orang jugak, ada yang hilang awal ada lewat. Kalau saya masuk trimester kedua dah takde alahan.

5y trước

Ok sis..terima kasih

Saya da 6m. Still mual truk. Muntah truk. Kdg da bosan da. Hadap sak la. Makan muntah trus

6m.then msuk 7m smp skrg 35w start blk tp kurg sikit dri awal2 tu.😨

sya juga morning sickness yg truk..x tahan..nangis pun ada😣

Sya tak berapa nak ada morning sickness

Alhamdulillah xde morning sicknes...

selalu bila masuk 4 bulan kurang .

Lepas 12 weeks da xde hehehe

Sy 20weeks bru hilg alahan