Baby sedu dalam perut

Hi mommies, sekarang saya 32 minggu nak tanya normal ke kalau baby selalu sedu?

6 Các câu trả lời

jangan risau sis, normal je tu, saya start 2 trimester sampai skrg 3rd trimester baby asik sedu je kata doc sbb baby makin membesar

normal kot sis cya 34 week hampir tiap hri dy sedu🤣🤣tpi ada jga 2_3 hri tiada

sy pun boleh kata sehari 3x sedu dlm 5 minit juga sekali sedu

Normal...sy pun hampir tiap hari jgk rasa baby sedu

macamana rasa kalau baby sedu dalam perut ?

2y trước

rasa mcm dengar bunyi jantung...tp jantung baby tk boleh dgar. so yg bunyi tu baby sedu

normal...baru lepas tnya nurse