Gatal tengah vagina

Hi mommies. Sejak semalam dan waktu tidur saya kadang2 rasa gatal di tengah2 vagina. Gatal2 sikit yg tak selesa takde la rasa gatal sampai wajib garu or anything. Ada yg pernah alami? Selalunya sebab apa ya? Keputihan sikit saja, takselalu ada. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy dlu xde keputihan pun..tp gatal..doc pakar ckp sbb hormon.tp sy elak mkn mknn manis..beryis.sllu basuh dgn air garam n sirih..mkn yogurt sllu

nnti next time ke kk inform dkt nurse tkut ada infection sbb keputihan normal x gatal..

cuba buat sitz bath, air suam + garam