Minyak angin

Hi mommies , saya tengah pregnant 7 minggu . Kalau sakit kpla sakit kaki boleh ke sapu minyak angin ? Mcm minyak cap kapak ke ? Sbb kdg2 sakit kepala , loyaa .. Cuma dekat perut je sy tak berani nak sapu minyak angin .. #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

19 Các câu trả lời

saya dulu dari awal2 pregnant sampai la bersalin, minyak cap kapak sedia pakai. boleh dikatakan 24jam juga la pakai. sebabnya alah teruk. Alhamdulillah baby ok ja