pump apa yang bagus

hi mommies, saya skrng guna pump brand mama’s n saya perasan kerap kene clogged ducts… semasa bengkak susu pun bila pump dia tk hilang…susu pun tk boleh dikeluarkan sepenuhnya… boleh tk mommies suggest pump yng suction dia best #firstbaby #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

size corong betul x? lekapan betul x? suction level adjust x? normally size corong betul, lekapan betul, suction level dgn suction mode betul, xde masalah. masa bengkak susu boleh urut dulu sebelum pump, lps tu tuam dgn hotpack dulu. baru pump.