Berklinik Kat Swasta

Hello mommies, saya skrg ni preggy second baby br 6 week dan kali ni preggy lain rasa sedikit..first sbb dah 5 tahun anak sulung jd lupa mcm mn rasa first preggy masa dulu sbb yg first dulu dah 7 bulan baru tau preggy dan bklinik dswasta dan saya dmarahi sbb tdk dbuka buku utk rekod kehamilan..sbb kitaran haid mmg xkonsisten..jd skrg ni saya plan nak bklinik kat klinik swasta sbb xmau menunggu lama memandangkan saya bekerja..adakah kat klinik swasta ni ada bg buku mcm kat kerajaan tu atau mcm mn?ada yg ckp nnti kandungan 7 bln wajib bklinik kat klinik kerajaan..bingung pula skrg ni memikirkan

2 Các câu trả lời

Hi sis, sy pun skrg tgh check up di klinik swasta..ada je buku. Sis kena survey n cari klinik swasta yg ada provide buku ibu mengandung. InshaAllah mudah sikit urusan nanti.

Setahu sy sis kalau bklinik kat swasta xde buku. Hanya sekeping kertas sahaja diberikan setiap kali dtg check up.

5y trước

Ada yg cakap walaupun bklinik kat swasta tp nnti 7 bulan kena pindah kat klinik kerajaan