KEDAI BABY

Hi mommies, saya sekarang 23w tengah survey nak shopping barang baby dekat mana . Area KL sesiapa boleh suggest kan ? Saya nak tanya antara kedai MANJAKU dgn kedai IBU MANJA mana lagi best and berbaloi untuk shopping ? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Kat mytown atas sekali tu banyak kedai baby. Anakku pun murah2 jugak barang. Manjaku sy try lagi pergi.

Tak pernah pergi Ibu Manja. Pernah pergi Manjaku. Okay berbaloi jugak.

anak ku