Morning walk dan spotting

Hi mommies. Saya sebelum ni 2 minggu lebih spotting. Pastu dah takde spotting 4 hari. Saya ingat dah okay. Jadi, buat morning walk. Niatnya nak senaman ringan macam tu. Saya search bumil digalakkan buat senaman ringan. Walking 30 minit contoh yang diberi. Jadi, saya buat la morning walk. Saya rasa saya jalan slow dah dari biasa. Memang buat 30 minit. Tapi ada duduk rehat juga dalam tempoh tu. Waktu zohor sebelum ambil wuduk, biasa cek guna kapas. Tengok-tengok ada spotting darah merah cair macam tu 🥺 sampai pagi ni masih ada spotting. maybe sebab terlalu lama berjalan kot ye. Saya tak tahu. Ada juga rasa tak selesa kat abdomen belah kanan dan kiri. Sampai lenguh juga kaki. Sekarang saya banyakkan rehat dan baring. Mohon doakan yang terbaik saje Allah bagi. Selasa depan scan lagi sekali. Hopefully nampak kantungnya walau kemungkinan untuk nampak rendah sebab Baru masuk 5 weeks. Doakan saya ye mommies. #firstbaby #firstmom #TTC7YEARS #FirsttimeUPTPositif

1 Trả lời

awal kehamilan awak kena banyakkan rehat. tak boleh terlalu penat atau terlalu lasak. morning walk tu pun seeloknya masa nak dekat due nanti supaya cepatkan bukaan nak bersalin. awak bedrest je k buat masa ni. semoga dipermudahkan 💕

2y trước

InshaaAllah.. terima kasih mommyyy 🥹