Wajib buka buku pink di hosp kerajaan?

Hi mommies. Saya sdh buka buku pink di klinik swasta, perlu ka lagi saya buka buku pink di hosp kerajaan? Ada org kata wajib buka buku pink di hosp kerajaan walaupun sdh buka di swasta. Wajib ka? *sy menetap di kk sabah, mommies dari kk sabah ada yg tahu adakah wajib atau tdk? #SeriusTanya #ingintahu #newmom

3 Các câu trả lời

depends dkt mana nak buat checkup, klu nak proceed checkup dkt KK, kena buat buku pink KK, klu nk checkup dkt swasta, kena buat buku swasta.. tak boleh buat buku pink swasta, then nak checkup kk. nnt smpi KK, nurse suruh buat buku pink baru

Taklah. Salah satu je

Tak wajib.