Sakit pinggang, belakang dan sengal kaki.

Hi mommies. Saya pregnat 34weeks. Tapi pinggang dan tulang belakang saya sakit sangat sampai mcm nak demam. Kaki saya pon sengal2. Kenapa ya? ada yang kena sama mcm saya tak?

1 Trả lời

hi, mesti dah bersalin kan. congrats. skrg sy pun 34 weeks, and saya rasa apa y awk rasa.awk buat mcm mana? biar je ke atau pergi hospital?

3y trước

mintak suami urutkan sis, mmg perit bila dh msuk 30weeks keatas.. klu smpai demam, telan jela pnadol yg selamat utk ibu mngandung, kurg sikit skitnya..tpi kena rujuk doc kt frmasi tu dulu ye..