susu ibu

Hi mommies. Saya preggy 36week. Tadi check up di klinik, nurse suruh picit2 nipple bagi susu keluar. Untuk elak nipple tersumbat. Tapi bila saya picit nipple, susu takde pon keluar. Sampai sakit nipple saya. Adakah mommies pernah jadi cam saya?

2 Các câu trả lời

Sy skrg 33weeks.. sy prsan dr 25weeks lg klo tekan nipple kluar mcm air ..tp xtau plk tu susu or apa😂 skrg lps mnd je msti sy kn brsihkan nipple sbb ada bnda putih2 tu.. huhu

4y trước

Tu susu...tp belom ad wrna lg...sy pon mcm tu...klau mndy bersihkn sbb ad putih2

Skrng sis dh ok ka?