minyak telon

Hello mommies , saya preg 31weeks perut selalu kembung waktu pagi dan malam . bahaya x klu letak minyak telon pada perut?#SeriusTanya 🥺

minyak telon
2 Các câu trả lời

sy sepanjang hamil memang letak minyak tapi kat blkg.. klau x letak mmg x blh tidur sakit nya tu.. sy ada tgk juga video dktr dr indo katanya sbenarnya xde apa pun efek minyak sbb perut kita tebal.. jauh sngt minyak nk menembus hihi tp wallahualam .

2mo trước

Mmg baby dgn kita ada lapisan kulit , tp kena ingt, sbrang mnyk yg ada kimia bole meresap melalui darah. Darah akan disalurkan ke baby.

kalau takde bahan kapur barus/camphor, takde masalah