Berat janin cuma 1200 kg

Hey mommies , saya nk tnya , siapa ada pengalaman semasa mengandung berat janin cuma 1200 kg masa kandungan 33w. Dan mcm mana nk naikkan berat janin dan apa doc akan buat kalau janin cuma berat tu? Tolng saya😭 nie first baby#firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

tumbesaran x normal tu klau kecik sngt bgi 33 minggu , awk dh g jumpa doc pakar ke mintak pandangan dan nasihat? ubat KK bgi awak mkn x ? setiap hari cukup tk mkn ikut piramid makanan? sy x tahu nk suggestion mcm mne sbb sy bkn doc... better awk jumpa doc tanya sndiri depan ii lagi better

2y trước

Ye sudah, saya skrng mmng dlm pemantauan doc pakar,

awakk cmne perkembangan baby..sy 33w jugak berar 1.5kg..ada tips tk naikkan berat baby cpt hmmm skrg tgh admit wad cucuk dexa 4kali

1y trước

Alhamdullillah , saya dh slmt bersalin pd 7/5 tu pun induce, baby saya klr je 2.4 sis, tp masih kecik dan tak masok nicu alhamdullilah, saya cuma paksa diri makan bnyk je sis, smpai berat saya naik, saya haritu pun kene serah diri doc paksa beranak awl 4/5 dh kene serah diri, 5/5 masok kan ubat melalui vigina, 3hri 2 mlm menahan sakit tu,