Baby tak bergerak

Hi mommies saya nak tanya. Saya baru pregnant 21weeks and since weeks ke 19 saya hari2 ada rasa gerakan tapi harini seharian tak rasa gerakan langsung. Semalam aktif je harini saya risau pulak tiba2 tak bergerak. Nak tanya mana tahu benda ni maybe normal ke macam mana yer😅 #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

boleh spend your time baring/duduk, usap usap perut, untuk cari dan rasa pergerakan baby 😁 itu yg saya pernah jumpa dlm mr google