Nafas berbunyi

Hi mommies saya nak tanya normal ke bayi 15 hari.Bila menyusu pakai botol.Dah hujung2 nak habis minum susu tu nafas dia berbunyi ? Tolong jawab mom sbb saya first mom jadi risau anak tiba2 nafas macam tu #bantusharing #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

baby sy pun mcm tu. cara sy kurangkan/hilangkan nafas berbunyi tu sy buat tepukan percussion. buat bila2 masa pun tak apa. lepas sy buat tepukan percussion,bunyi mcm kahak tu beransur hilang.

1y trước

Okay tq 🤭