Cough relief patch sesuai untuk bayi 4 bulan ?

Hi mommies, saya nak tanya ni, anak umur 4 bulan and dada dia asyik bunyi kahak kuat je tpi tak batuk, and baca patch ni boleh keluarkan kahak. Boleh ke pakai benda ni or hype semata-mata? Ada tak cara nak kurgkan selsema and kahak dekat dada anak dgn cpt and berkesan. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #flubatukbaby #4months

Cough relief patch sesuai untuk bayi 4 bulan ?
3 Các câu trả lời

yg ni rasanya utk dewasa pnya , kalau blh elakkan guna utk baby sbb kita tak tau selamat ke tak utk baby . puan blh ikhtiar buat minyak bawang putih & buat tepukan percussion utk cairkan kahak (boleh tngok tutorial dkt youtube )

Saya pernah guna tp effect dia mcm kuat sebab dewasa punya. Kalau saya tak berani nk try kat baby 4m. Ada yg kids punya tp bukan NB. Tak pasti ada tak utk NB

11mo trước

Disclaimer: saya guna utk diri sendiri

ni mcm dewasa punya. boleh buat diy minyak bawang putih utk bby.