cara hilangkan selsema

hi mommies, saya nak tanya kalau ibu yang breastfeeding ni kena selsema, nak rawat macam mana ya selain makan ubat ? dari semalam hidung asyik berair je, takut juga berjangkit dengan baby 😣#firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

puan blh beli pil selsema loratadine dkt farmasi ia slmt bg ibu hamil dan myusukan bby..atau blh try beli ubat nasal spray mcm sterimar spray tuk spray dkt hidung puan bg release selsema..dia ada dua jnis spray ada tuk bby ada utk dewasa..mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

sm2🫰🏻