Bersama ketika hamil?

Hi mommies, saya nak tanya boleh ke kita bersama ketika hamil? Kalau pernah bersama sewaktu 9w+ tapi no discharge maksudnya kandungan okey dan selamat kan? #newmomhere #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

4 Các câu trả lời

Sepanjang pregnant, sy selalu je bersama suami. Alhamdulillah Tak ada masalah pun. Cuma suami memang ambik precaution lebih sebab takut apa2 jd kat kandungan.

Klu tk ada discharge, tk ada darah turun tu insyaAllah selamat je. Blh nak bersama awal kandungan, cuma org ramai tk berani sbb fragile lg kan.

3y trước

thankyou mommy🥰 alhamdulillah..

selamat je kalau xde discharge..cuma jgn ganas2 ya

Boleh, tapi jangan ganas

3y trước

ok sis. tq.. doakan kandungan mbesar dgn sempurna .