susu formula

hi mommies. saya nak tanya, anak saya baru 2 bulan dan kerap kembung yang teruk. saya baru nak cuba susu formula frisolac AR special formula. ada tak mommies tang pernah guna dan boleh tak share experience tentang susu ni?

susu formula
2 Các câu trả lời

frisolac AR mmg sesuai untuk bayi kolik or sembelit. So far anak ok. Tp tengok pd bayi juga ada bayi yg xsesuai

dptkn nasihat doktor untuk amik susu AR. Susu AR ni untuk baby yg ada gert + berat badan x naik